Hoe ben ik op het idee gekomen?

Ik ben van kleins af aan al bezig geweest met elektrotechniek en ‘disco verlichting’. Ik spaarde met mijn verjaardag’s- en zakgeld mijn lampen bij elkaar. Vanaf mijn 8e jaar luisterde ik naar Slam FM en begon ook meer interesse te krijgen in de muziek. Hierdoor ontstond mijn idee voor een Drive-inn-show. Ik draaide altijd op mijn verjaardag en die van mijn familie.

Vanaf mijn 10e ben ik er serieuzer op door gegaan en ben ik mijn drive-inn-show gaan opzetten. Ik draaide op verjaardagen van vrienden en klassenfeestjes op de basisschool. Ik nam mijn eigen apparatuur mee en bouwde het zelf op en af.

 

Vanaf 2012 ben ik ook mijn eigen klassenfeestjes gaan geven in club gebouwen met een vriendin uit de klas. Ik werd vaker gevraagd om te draaien bij familie en vrienden en mijn drive-inn-show groeide!

In 2013 heb ik mijn eigen website gemaakt en ben ik op zoek gegaan naar klusjes.

Ik heb veel hulp gehad van mijn conciërge ’Thijs’ op de           basisschool ‘Jenaplaneet’. Hij hielp mij met het opzetten van mijn drive-inn-show. Tijdens de klassenfeestjes mocht ik het al snel van hem overnemen. Ook heeft hij mij geholpen met het samenstellen van muziek voor feestjes.

Mijn Drive-inn-show heeft in die tijd een grote stap gemaakt!

2008-2013

2014-2016

In 2014 ben ik mezelf meer gaan promoten en heeft mijn familie mij daar ook veel bij geholpen. Sinds 2014 is mijn Drive-inn-show professioneler geworden en krijg ik aanvragen binnen voor: bruiloften, verjaardagen, openhuizen, klassenfeestjes, etc. Ook ben ik gerichter bezig met het publiek om daar de muziek op af te stemmen.

Er staat mij heel wat te wachten in 2016!